Manaki Brothers

ДРУГИ АКРЕДИТАЦИИ

ИФФК БРАЌА МАНАКИ ПРИФАЌА ДРУГИ АПЛИКАЦИИ
ДО 10 СЕПТЕМВРИ 2023

Доколку не сте филмски професионалец ниту новинар, а сакате да присуствувате на 44. издание на ИФФК БРАЌА МАНАКИ, пополнете го формуларот подолу:


Ве молиме потврдете ги датумите на кои сакате да присуствувате *


Фестивалот го задржува правото да ја одбие акредитацијата. Во такви случаи ќе бидете информирани по е-пошта.

Scroll to Top