Manaki Brothers

Новиот градски водич кој неодамна го доби битолскиот туризам, Bitola City Guide 2023, e многу корисен за туристите кои доаѓаат да уживаат во градот на конзулите. Оваа практична и корисна брошура, која ја има и во печатена и во електронска верзија, нуди можност да се видат места и локации за купување или, пак, места кои е добро да се видат или посетат во градот.

За она што го нуди Битола, односно брошурата Bitola City Guide, која е одлична алатка во рацете на домашните и на странските туристи, повеќе информации низ фотографи, има на oвој линк.

Освен тоа, апликацијата Bitola City Guide може да се симне бесплатно и на Play Store и на AppStore.

Scroll to Top