Manaki Brothers

ПРЕС АКРЕДИТАЦИЈА

ИФФК БРАЌА МАНАКИ ЌЕ ПРИФАЌА АПЛИКАЦИИ ЗА ПРЕС/МЕДИУМИ
ДО 10 СЕПТЕМВРИ 2023

Доколку сте новинар/вработен во медиуми и сакате да присуствувате на 44. издание на ИФФК БРАЌА МАНАКИ, пополнете го формуларот подолу:


Ве молиме потврдете ги датумите на кои сакате да присуствувате *


Фестивалот го задржува правото да ја одбие акредитацијата. Во такви случаи ќе бидете информирани по е-пошта.

Scroll to Top