Manaki Brothers

Партнери

Нашите партнери се оние што го овозможуваат постоењето на нашиот фестивал. Ви благодариме што сте со нас.

ИФФК „БРАЌА МАНАКИ“ СЕ ОДРЖУВА ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, Н.Е. Г. СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ

Scroll to Top