Daily
D
A
I
L
Y
23-30 September 2017

Почитувани новинари,Acreditations

Со задоволство Ве покануваме да испратите Вашите податоци за прес акредитации за претстојното 37. издание на ИФФК „Браќа Манаки“, кое ќе се одржи од 10 до 17 септември, 2016. во Битола.
Ве молиме испратете:

  • Име и презиме
  • Редакција
  • Позиција во редакцијата
  • Фотограф/Снимател

Контакт: pressmanakifestival@gmail.com

Рок за пријавување: 5.09.2016