Daily
D
A
I
L
Y
10-17 September 2016

Movie on!

Robby Muller

John Seale

„Браќа Манаки" во „Британски кинематографер“

Во влијателното списание „BRITISH CINEMATOGRAPHER", во изданието за месец ноември 2016 година, објавен е обемен текст на две страници, со шест фотографии на новоизбраниот претседател на ИМАГО, Рене Рестад, во кој тој со суперлативи се заблагодарува на директорот на 37-то издание на фестивалот „Браќа Манаки“, Благоја Куновски и уметничката директорка Гена Теодосиевска, како и на организаторот на конгресот на ИМАГО во Битола, Томи Салковски и неговиот мал вреден тим, за успешното 37. издние на фестивалот “Браќа Манаки“, во чии рамки прв пат успешно беше организиран и конгресот на ИМАГО.

IMAGO BC

Manaki DSponsored By
Sponsored By